Eckerölinjens nya strategi

tisdag 4 september 2007 kl. 10:28 | Publicerat i Ekonomi | Lämna en kommentar

I dagens Nya Åland meddelas att Eckerölinjens pendlarråd lyckats driva igenom större matportiner ombord på färjorna.

Trenden idag är ju att matportionerna skall vara små för att vara hälso- och trendmässigt korrekta.

Det som förr var ett dussin köttbullar med potatismos och brunsås skall idag vara tre köttbullar, två korsladgda persiljekvistar, en halv cocktailtomat och tunn sås av choklad över det hela. Som tillägg för den hungrige kan ett litet rostat brödfragment med stänk av junffruolivolja och vinägerbalsam serveras. 

Går Eckerölinjen mot trenden för att skapa sig en ny nisch? Det finns anledning att följa aktiekursen framöver.

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: